YUS-serien

YUS-serien – för dig som bara nöjer dig med det allra bästa. Bästa design och imponerande teknologi, detta är valet för den riktigt kräsne!

YUS1

Pris från

159 000 kr

YUS3

Pris från

187 000 kr

YUS5

Pris från

204 000 kr

Mer om YUS-serien

YUS-serien tar kvalité och prestanda till en helt ny nivå! YUS-serien är superbt utformat piano med ett rikt ljud och en delikat balans. Kabinettens enkelhet ger enastående akustik ner till den mest subtilaste noten. De specialdesignade hammare ger en rik ton och den enkla, noggranna designen rundar av ett piano som ökar prestandan hos både professionella pianister och amatörer.

Tangenter tillverkade av gran

Yamaha använder gran för tangenterna på alla modeller i YUS-serien. Gran är väldigt lätt och har ett mycket bra förhållande mellan hårdhet och vikt. Den är idealisk för tangentkonstruktion, även om kostnaden för denna typ av tangenter är lite dyrare. Tangenterna är kvicka att spela på och ger snabb upprepning för de mest invecklade musikstycket. Yamaha's tangentbord klarar den mest tuffa användning och har en väldigt lång hållbarhet. Varje tangent har testats individuellt och mäts för att korrigeras till perfektion.

PRISFÖRFRÅGAN

Skicka en prisförfrågan

Åk till toppen