P-serien

Upptäck P-serien och våra stilfullt designade akustiska pianon från Europa – här hittar du pianon av hög kvalitet till överkomliga priser.

P116

Pris från

91 000 kr

P121

Pris från

103 000 kr

Mer om P-serien

Design som är influerad från den Europeiska marknaden och ett hantverk som är fantastiskt att se, höra och spela på. P-serien räknas till "mid-range" med high-end kvalitet och funktioner. Trots sitt låga pris byggs de med Yamahas sedvanliga expertis och noggrannhet. Detta ger en exceptionell tonal reproduktion och snabb respons.

PRISFÖRFRÅGAN

Skicka en prisförfrågan

Mer om akustiska pianon

Det som framför allt kännetecknar ett akustiskt piano är det uttrycksfulla djupet i tonerna – ett ljud som inte riktigt kan replikeras i en digital modell även om utvecklingen har kommit långt. Framför allt är det anslagskänslan när tangenterna slås an och resonansen som uppstår när sustainpedalen trycks ner som är det som utmärker ett akustiskt piano. Gemensamt för detta är att det skapas en unik klang, som gör att du kan spela dramatiska och fylliga stycken som särskilt skapar den där akustiska känslan. Kom också ihåg att ett piano är mycket mer än bara ett instrument. Det blir en del av din tillvaro - och om du sköter ditt akustiska piano väl kan det vara med dig hela livet och finnas kvar inom familjen i generationer.

Åk till toppen