Självspelande flygel

ÄVEN KALLAD FÖR DISKLAVIER

Tänk om du kunde få lyssna på en live konsert från din flygel i ditt vardagsrum? På Yamaha Piano Center tänjer vi ständigt på gränserna, och redan på tidigt 90-tal utvecklade våra ingenjörer därför just denna möjlighet. Idag är tekniken sylvass, designen exceptionell och kvaliteten som alltid den högsta tänkbara på marknaden.

Hur fungerar en självspelande flygel?

Men hur fungerar egentligen en självspelande flygel? En självspelande flygel, eller en Disklavier, är en helt självstyrande enhet som med avancerad mekanik gör att pedalerna och tangenterna kan flöda fritt av sig själva. Men det stannar inte där. Självklart kan du även välja att spela på flygeln själv, spela in dina egna stycken och även ackompanjera ljudet tillsammans med andra melodier. Kyrkorgel, bas, elgitarr eller låtar som du laddar in i pianot. Möjligheterna är outtömliga – har du en gång sett och upplevt en Disklavier kan du inte undgå att bli imponerad.

Självspelande flyglar har blivit allt mer populära – och bara under de 10 senaste åren har utvecklingen varit i det närmaste explosionsartad. Tekniken är nu förfinad till max och idag lockar självspelande flyglar allt från hotell till restauranger, konferenscenter, gallerior och inte minst privatpersoner som vill uppleva största möjliga musikglädje och underhållning. Med en självspelande flygel finns inga gränser. Det kan vi, och alla som provat en självspelande flygel, skriva under på!

Upplev & testa själv

Yamaha Piano Center finns stolt representerade med egna showrooms i tre välrenommerade musikaffärer i Stockholm, Göteborg och Helsingborg. Här kan du lyssna, se, inspireras, testa och känna – och självklart få professionell rådgivning kring ditt köp.

Åk till toppen