Flygel

Obegränsad kreativ potential – det sammanfattar alla våra flyglar från Yamaha Piano Center.

Välj fritt mellan en helt akustisk flygel, en modern Silent flygel, en Självspelande flygel eller den allra senaste innovationen; TransAcoustic flygel. Vi har allt från gedigna konsertflyglar till mindre digitalflyglar – som skänker samma känsla som en traditionell miniflygel. Fantastisk design och imponerande teknologi.

Akustisk flygel

Letar du efter en akustisk flygel har du hamnat rätt. Yamahas första flygel fick hederspris vid världsutställningen i St Louis 1904, något som bara gjorde oss hungrigare. Våra akustiska flyglar finns idag i flera olika prisklasser, såväl för nybörjaren som för den riktigt professionella pianisten.

Silent flygel

Öva och spela i lugn och ro – är det ens möjligt? Med Yamaha Silent™ system – JA! Våra silent flyglar förenar den klassiska flygeln med den mest innovativa tekniken, som rymmer en otroligt realistisk sampling av din konsertflygel i dina lurar så du kan spela helt ostörd. Upptäck Silent-tekniken hos oss!

Självspelande flygel

Tänk om du kunde få lyssna på en live konsert från din flygel i ditt vardagsrum? På Yamaha Piano Center tänjer vi ständigt på gränserna, och redan på tidigt 90-tal utvecklade våra ingenjörer därför just denna möjlighet. Idag är tekniken sylvass, designen exceptionell och kvaliteten som alltid den högsta tänkbara på marknaden.

TransAcoustic flygel

En akustisk flygel med en volymkontroll, eller en digitalflygel med stråkar? Yamaha Piano Centers banbrytande innovation TransAcoustic vänder upp och ner på hela pianovärlden – och vi lovar att du inte kommer kunna låta bli att imponeras. Välkommen till en helt ny värld!

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Kontakta oss

Åk till toppen